A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

"Стратегії адаптації та психологічної підтримки учасників освітнього процесу"

Дата: 26.03.2024 10:34
Кількість переглядів: 190

    25 березня 2024 року в режимі онлайн було проведено спільний з Волинським інститутом післядипломної педагогічної освіти семінар-тренінг «Стратегії адаптації та психологічної підтримки учасників освітнього процесу».
     До організації заходу були долучені Валентина Вітюк, кандидат педагогічних наук, доцент, заступник директора з науково-методичної та навчальної діяльності ВІППО та Світлана Андрейчин, завідувач відділу практичної психології і соціальної роботи ВІППО.

     В семінарі взяли участь понад 100 педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти території обслуговування Центру професійного розвитку педагогічних
працівників. Учасники тренінгу підвищили кваліфікацію за напрямом «Психологічна підтримка учасників освітнього процесу» та набули практичних знань з особливостей психологічної підтримки дітей і підлітків в сучасних умовах, володіння техніками відновлення та стабілізації особистості в умовах кризи, здатності конструктивно та безпечно взаємодіяти з учасниками освітнього процесу, важливості усвідомлення ціннісних орієнтирів Нової української школи. Спікерам заходу вдалось викликати позитивні емоції та бажання учасників обговорювати підняті теми та виконувати поставлені завдання. Тренінги пройшли під наративом створення ситуації успіху для кожної дитини, підлітка, дорослого.
     Усі учасники семінару – тренінгу отримали сертифікат ВІППО на 8 год (0,27 ЄКТС), що є особливо актуальним під час завершального етапу атестаційного періоду педагогічних працівників ЗЗСО. Адже, в поточному навчальному році внесено зміни до вимог щодо підвищення кваліфікації. Тепер вчителі зобов'язані не менше 10% від загальної кількості годин підвищення кваліфікації приділяти вдосконаленню знань, умінь і практичних навичок у питанні надання психологічної підтримки учасникам освітнього процесу.


КУ "ЦПРПП Колодяжненської сільської ради"

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь