Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Дзвінко лунали «Срібні дзвіночки»

Дата: 16.02.2024 14:35
Кількість переглядів: 509

     Традиційно у нашій громаді Центром позашкільної освіти сільської ради проводиться конкурс сучасної української патріотичної пісні «Срібні дзвіночки», покликаний популяризувати українську пісню та залучити до активної участі юних аматорів сцени, розкрити їх вокальний талант. Власне і цьогоріч  - 16 лютого – у Центрі культури, дозвілля та спорту відбувся згаданий конкурс, до участі в якому зголосилося 18 учасників – учнів закладів загальної середньої освіти громади. Цього року конкурс приурочений Дню єднання, який відзначається сьогодні.

      Конкурсанти змагалися у трьох вікових категоріях. Виступи оцінювало журі, до складу якого увійшли начальник управління гуманітарної сфери виконавчого комітету сільської ради Лілія Осіпчук, директор Центру культури, дозвілля та спорту Юлія Михайлова, директор Центру позашкільної освіти Ольга Бащук, директор Колодяжненської публічної бібліотеки Тетяна Савлук, художній керівник БК с.Колодяжне Вікторія Дмитрук.

      Та перед тим, як назвати призерів та переможців, хочемо наголосити, що юні вокалісти приємно вразили  своїми виступами, створивши цілісний і наповнений мистецький захід та подарувавши широкий спектр емоцій глядачам. Варто зазначити, що велика частина композицій тематично стосувалася війни, адже ми живемо в її умовах і це розуміє кожна дитина. Тож перед початком заходу вшанували світлу пам'ять полеглих захисників України, поіменно згадавши Героїв з нашої громади.

       Отож, згідно з результатами конкурсу, місця розподілилися таким чином:

      І вікова категорія: третє місце розділили: Мілена Музиченко (Кричевичівський ліцей) та Ніна Ніколюк (Уховецький ліцей); другу сходинку посіла Анна Паврозник (Рокитницька гімназія); перемогу здобула Анна Копанько (Волошківська гімназія).

      ІІ вікова категорія: третє місце - у Надії Жолоб (Волошківська гімназія); за крок від перемоги – Микола Грицик (Скулинський ліцей); першу сходинку посіла Мар’яна Кубська (Кричевичівський ліцей).

      Що стосується найстаршої вікової категорії, то цьогоріч зголосилося лише два учасника. Тож призові місці розділилися наступним чином: третє місце – Олександра Назарук (Кричевичівський ліцей); на другій сходинці – Надія Гузовська (Дрозднівський ліцей).

      Усі учасники були відзначені дипломами та заохочувальними призами. Тож ще раз дякуємо всім дітям та їх наставникам і бажаємо подальших успіхів на вокальній ниві.

     Захід завершився спільним виконанням гімну громади.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь