Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Нарада освітян

Дата: 22.11.2023 08:58
Кількість переглядів: 248

     21 листопада 2023 року, під керівництвом начальника управління гуманітарної сфери виконавчого комітету сільської ради Лілії Осіпчук, за участі сільського голови Віталія Кашика відбулася нарада із керівниками закладів дошкільної та загальної середньої освіти громади.

     Перед початком обговорення директорам та представникам гімназій і ліцеїв вручили кубки призерів та переможців за результатами участі у Спартакіаді закладів загальної середньої освіти Колодяжнеської сільської ради – 2023, а також передали грамоти вихованцям закладів за участь в онлайн-конкурсі читців поезії та прози «О мово моя, вкраїнська! Хто любить її, той любить мою Україну!». Варто зазначити, що, окрім кубків, переможці та призери отримали сертифікати на придбання спортивного інвентарю. Місця і кошти розподілилися наступним чином. Гімназії: третє місце – Білашівський заклад освіти (сертифікат на суму 5 тис. грн) , друге – Волошківська гімназія (сума 10 тис. грн), перше – Черемошненська (сума 15 тис. грн). Ліцеї: третя сходинка – у Любитівського закладу освіти (10 тис. грн), друга – у Дрозднівського ліцею (20 тис. грн), а переможцями цьогоріч стали вихованці Кричевичівського ліцею (30 тис. грн). Ще раз вітаємо всіх із чудовими результатами   

      У своєму зверненні до освітян сільський голова акцентував на підготовці до нового бюджетного року, формуванні проекту бюджету на 2024 рік у рамках економії, окремо зупинився на фінансуванні галузі освіти зокрема.

      Основною темою наради була реалізація рішення 42-ої сесії сільської ради, згідно з яким кошти з вільних залишків, які управлінню гуманітарної сфери вдалося накопичити за рахунок економії, були виділені на покращення матеріально-технічного забезпечення закладів освіти (як вже повідомляли). До того адміністрації закладів представили перелік потреб і орієнтовні суми необхідних на це видатків. Сьогодні більш детально обговорили ситуацію по кожному із закладів, провели роботу щодо планування тих чи інших закупівель. В основному заклади освіти мають потребу у комп’ютерній техніці, кухонному та господарському інвентарі, окремих меблях (партах, стільцях), музичному обладнанні, електрообігрівачах (для обігріву укриттів), вогнегасниках, запчастинах до шкільних автобусів, електромережі, санвузлів тощо.

      Окрім того, Лілія Осіпчук зупинилася на облаштуванні класів безпеки у закладах загальної середньої освіти у наступному році. Як відомо, нині в громаді діє два таких класи – в Уховецькому та Дрозднівському ліцеях. Тож, спільно вирішували, на базі яких буде проведена аналогічна робота.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь