Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Засідання виконавчого комітету…

Дата: 21.09.2023 10:06
Кількість переглядів: 203

    20 вересня під керівництвом сільського голови Віталія Кашика відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради, на якому розглянули низку важливих питань, що виникли в процесі поточної роботи та в результаті  відповідних звернень громадян.

    Зокрема, були розглянуті заяви місцевих мешканців щодо надання тих чи інших видів матеріальної допомоги і було виділено: 16 000 гривень допомоги на лікування п’ятьом жителям громади; 3 000 гривень одноразової матеріальної допомоги на ліквідацію наслідків пожежі для однієї громадянки; 60 000 гривень для членів сімей двох загиблих військовослужбовців на придбання та встановлення пам’ятника; 6000 гривень матеріальної допомоги на поховання родичам двох померлих жителів населених пунктів сільської ради.

    Варто згадати про питання, що стосується співробітництва Колодяжненської сільської ради з іншими територіальними громадами  у рамках надання послуг нашими фахівцями (зокрема, із Голобською селищною радою -  у сфері містобудування та архітектури). Тож виконавчим комітетом сільської ради було затверджено попередній висновок стосовно відповідності інтересам та потребам громади пропозиції щодо ініціювання співробітництва територіальних громад у сфері містобудування та архітектури у формі делегування виконання окремих завдань сектору містобудування та архітектури Колодяжненської сільської ради з передачею відповідних ресурсів.

     Також були затверджені акти обстеження зелених насаджень та надані дозволи на укладання договорів про поділ спадщини, дарування житла та земельної ділянки, право користування якими мають малолітні діти.

     Окрім того, у пункті «Різне», членами виконавчого комітету сільської ради вкотре порушувалося питання оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти. Це питання не втрачає своєї актуальності, позаяк приведення мережі у відповідність державним стандартам якості надання освітніх послуг – перша умова для залучення державного фінансування на розвиток галузі освіти на місцях, участі у відповідних міжнародних грантах тощо. Управлінням гуманітарної сфери сільської ради були напрацьовані пропозиції за цим напрямком, втім вони не були підтримані обранцями громади на сесіях сільської ради.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь