Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

"Зимові розваги" в інклюзивно - ресурсному центрі.

Дата: 03.12.2021 20:45
Кількість переглядів: 566

Фото без описуЩороку 3 грудня весь світ відзначає Міжнародний день людей з особливими потребами. Ці люди, а особливо діти, потребують додаткової уваги, підтримки, допомоги та захисту суспільства.З цієї нагоди, сьогодні у інклюзивно-ресурсному центрі відбувся захід для дітей на тему: «Зимові розваги". Фахівці ІРЦ провели театралізоване дійство - підготували лялькову виставу до української народної казки «Рукавичка». Малюки поринули у чарівний світ театру та казкових героїв, у якому панує добро, дружба , радість та сміх.

А рухлива гра «Знайди пару до рукавички» дала змогу дітям удосконалити навички пам’яті, уваги, організованості, спостережливості та вміння орієнтуватися у просторі. Розваги малюків продовжилися оздобленням ялинки з використанням прийомів арт-терапії. Малювання пальчиковими фарбами – спосіб релаксації, який допомогає дітям справитися зі своїми емоціями, дає можливість найпотужнішого емоційного розряду.

На завершення кожна дитина мала змогу спробувати себе в ролі актора, одягнувши ляльку-рукавичку . Веселі ігри забезпечили гарний настрій усім учасникам "Зимових розваг", а маленькі сюрпризи для кожного малюка зробили цей день незабутнім!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь