Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

На засіданні виконавчого комітету…

Дата: 21.10.2024 14:22
Кількість переглядів: 68

18 жовтня 2024 року, під керівництвом сільського голови Віталія Кашика, відбулося чергове засідання виконавчого комітету. 

Традиційно спрямовували кошти на різні види матеріальної допомоги для населення: було надано 43 000 грн допомоги на лікування для 15 громадян, на поховання –  3000 грн для однієї місцевої жительки, 30 000 грн –  сім’ї загиблого військовослужбовця на встановлення пам’ятника. 

Як відомо, триває звітність керівництва комунальних закладів. Тож на нинішньому засіданні виконавчого комітету заслухали звіт директора Центру позашкільної освіти  сільської ради Ольги Бащук, а інформацію взяли до відома.

Також доповідав поліцейський офіцер громади Володимир Будков щодо вжитих заходів та проведеної роботи, попередження самогоноваріння, пияцтва, побутової злочинності та забезпечення правопорядку на території сільської ради. За словами поліцейського, є позитивна динаміка щодо розкриття злочинів у порівнянні з минулим кварталом роботи, а також акцентував на вжитих заходах щодо попередження тих чи інших правопорушень. Сільський голова відзначив роботу за напрямком виявлення фактів самогоноваріння та складання протоколів на порушників, а також наголосив на посиленні роботи щодо протидії незаконного обігу наркотичних засобів. Також керівник місцевої влади закликав офіцера громади провести інформаційну роботу в закладах освіти щодо профілактики водіння неповнолітніми транспортних засобів, зокрема, мотоциклів, адже неодноразово такі факти мали місце, в тому числі, у нічний час.

Заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Петро Оксентюк розповів про впровадження місцевої мережі стаціонарних технічних засобів (приладів контролю) для фіксації правопорушень у сфері забезпечення дорожнього руху в автоматичному режимі на вулично-дорожній мережі Колодяжненської територіальної громади. За слова Петра Оксентюка, ідеться про встановлення камери на відрізку автотраси М 19 у Колодяжному перш за все, з метою безпеки дорожнього руху та попередження порушення ПДР, фіксації правопорушників і притягнення їх до відповідальності на користь місцевого бюджету. 

Частина питань стосувалася окремих процедурних моментів у роботі відділу соціального захисту населення.

У пункті «Різне» член виконавчого комітету Олександр Титомир озвучив звернення щодо благоустрою кладовища у с. Уховецьк, яке було взято до відома.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь