Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

В Уховецьку відбувся Чемпіонат України з триатлону

Дата: 18.08.2024 18:15
Кількість переглядів: 92

       Сьогодні, 18 серпня 2024 року, як і анонсували, на території нашої громади, а зокрема – на озері Ухо (с.Уховецьк) відбувся Чемпіонат України з крос-триатолону Uho Lake Cross Triathlon 2024. Виконавчий комітет Колодяжненської сільської ради сприяв проведенню цих всеукраїнських змагань, адже важливо підтримувати спорт і пропагувати здоровий спосіб життя, популяризувати мальовничі куточки нашої громади і, що головне, підтримувати благодійні ініціативи на користь Збройних Сил України. Адже у рамках заходу був організований благодійний збір для однієї з військових частин, котра має гостру потребу у системі РЕБ і в якій служить наш земляк, уховчанин Богдан Рибачок.
     Тож сьогодні на змагання зʼїхалися професійні спортсмени та аматори з багатьох куточків України. Триатлети долали дистанції на швидкість, як і передбачено правилами цього виду спорту, на воді і на суші (їзда на велосипеді, біг), а також були спортсмени, які змагалися лише на суші - у дуатлоні.
      По завершенні змагань відбулася церемонія нагородження, участь у якій узяли сільський голова Віталій Кашик та голова Ковельської районної ради Вʼячеслав Шворак. Вони привітали всіх учасників, подякували організаторам і всім, хто долучився до благодійного збору.А найбільше - нашим захисникам, які щоденно боронять нас від ворога і подарували можливість зібратися сьогодні. Варто зазначити, що серед учасників Чемпіонату був військовий, тож присутні подякували і висловили шану захиснику гучними оплесками.
      Переможці і призери змагань були визначені у кожній категорії. Вони отримали кубки і призи від спонсорів. Вітаємо і тішимося, що захід, який проходив на наших теренах, відбувся на високому рівні.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь