Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Інформує служба зайнятості...

Дата: 22.07.2024 09:44
Кількість переглядів: 55

Навесні поточного року служба зайнятості почала надавати послуги для ветеранів, членів їх сімей, внутрішньо переміщених громадян, людей з інвалідністю у форматі "Єдиного вікна". 

Його суть полягає у наданні комплексних послуг для клієнтів служби зайнятості: від реєстрації, індивідуального супроводу - до консультації та скерування до партнерів - громадських організацій, благодійних фондів, які діють в області. 

Вони надають гуманітарну, правову, фінансову, юридичну допомогу, а також залучають інвесторів, в тому числі іноземних, до реалізації грантових програм та проєктів, якими можуть скористатися громадяни.

Тож, якщо ви звертаєтеся до центру зайнятості, будьте певні: вам нададуть консультації і супровід не лише у професійній сфері, а й скерують до соціальних партнерів, які можуть стати корисними для вас.

Перелік благодійних фондів, громадських організацій, які діють у Волинській області, а також їхні контакти ви можете знайти тут https://www.dcz.gov.ua/other/onewindow .

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь