Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Екологічна акція в громаді: у Білашеві висадили близько 80 дерев

Дата: 09.04.2024 16:33
Кількість переглядів: 697

    Як вже повідомляли, нещодавно на території клубу с. Білашів були видалені аварійні дерева і підготовлено грунт для посадки нових. Сьогодні, 09 квітня 2024 року, відбулася екологічна акція, у рамках якої було висаджено 75 туй, 2 ялиці та 2 тюльпанових дерева.

    Акція, ініційована сільським головою Віталієм Кашиком та управлінням гуманітарної сфери виконавчого комітету сільської ради, покликана не лише оновити місцеву флору і покращити благоустрій села, а й нагадати про важливість екологічних ініціатив жителям, особливо – дітям. Саме тому на захід був запрошений і державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища у Волинській області Микола Марчук , а висадка дерев відбувалася за активної участі Скулинського шкільного лісництва та учнів Білашівської гімназії. Долучилися і представники місцевої влади та бюджетних установ.

    Учасників екологічної акції привітав Віталій Кашик та наголосив, що на рівні громади періодично відбуваються заходи із популяризації екологічних ініціатив та з метою еко-відновлення та озеленення й подякував усім, хто долучився.

    Потому представниця Скулинського шкільного лісництва ознайомила присутніх із особливостями правильної висадки туй, а відтак приступили до роботи. Маємо надію, її результат згодом милуватиме око тутешніх жителів. Адже планується подальший благоустрій цієї території.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь