Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Щирі вітання ювілярці!

Дата: 15.02.2024 15:14
Кількість переглядів: 454

     Сьогодні, 15 лютого, 90-річчя відзначає жителька Уховецька Берчук Калька Силівна. Бог дав діждати цієї поважної  дати, а ми завітали привітати Кальку Силівну і побажати їй ще довгих літ життя.

     Зокрема, щирі слова зичень адресували жінці секретар сільської ради Павло Кухта та староста Володимир Дмитрук, а віншування і задушевну композицію подарували працівник культури Світлана Кухта та місцеві аматори сцени.

      Сьогодні у домі ювілярки було  дуже велелюдно, і навіть для спільної світлини було складно помістити всіх у кадр: ці люди – найбільше багатство Кальки Силівни – її велика і дружна родина. Все життя жінка тяжко працювала у колгоспі, народила й виховала трьох дітей, має онуків, тішиться правнуками і вже навіть праправнуками.  Сьогодні в неї на очах бриніли сльози радості: жінка щиро раділа увазі та численним побажанням, які линули і линули…

     Всі зичили пані Кальці міцного здоров’я та довгих літ життя, постійної уваги та підтримки від рідних. І ще, збиратися отак у родинному та дружньому колі на день народження і не тільки ще багато-багато років і якнайшвидше – під мирним українським небом!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь