Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Вітання з професійним святом

Дата: 13.08.2023 10:26
Кількість переглядів: 54

      Шановні працівники будівельної галузі! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем будівельника! Саме завдяки вам отримують життя нові об’єкти освіти, охорони здоров’я, спортивні споруди, відновлюються храми, пам’ятки історії та культури, стають кращими рідні дороги і площі. Ваша діяльність — зразок для усіх, хто прагне принести практичну користь своїй країні та співвітчизникам.

      Результати вашої роботи оточують кожного з нас. Та нині російський ворог прийшов з війною на нашу землю і робить розруху, знищує зведене руками будівельників – і сучасні будівлі, й історичні. Та впевнений, що з настанням Перемоги ви все відбудуєте, і ваша професія і робота буде ще більше затребуваною і цінуватиметься державою та суспільством.

       Тож дякую вам, шановні працівники будівельної галузі, за професіоналізм, самовідданість, досвід та уміння, які стають надійною основою для подальшого розвитку. Зичу всім вам успіхів і натхнення, благополуччя і родинного тепла. Нехай ваша наполеглива праця приносить вам радість, достаток та належне поцінування!

З повагою, сільський голова Віталій Кашик

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь