Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Як відпочивається дітям з Колодяжненської громади у Польщі...

Дата: 07.08.2023 14:31
Кількість переглядів: 114

Нині – п’ятий день відпочинку групи дітей із нашої громади у місті Калети (Польща). Так би мовити – екватор, адже перебування розраховане на десять днів. За цей час у школярів назбиралася купа вражень, якими вони діляться із нами через яскраві світлини.

       Варто зазначити, що діти цікаво і змістовно проводять час як у самому осередку відпочинку, так і за його межами. Днями відвідали реабілітаційний центр ерготерапії в Огорзельнику, де взяли участь у різноманітних майстер-класах, займалися у тренажерних залах, гуляли екологічною стежкою.

      Також було організовано екскурсію до лісу, де діти охоче насолодилися його дарами. Встигли побувати і на пікніку, і – ні дня без ігор на свіжому повітрі (за винятком дощової погоди).

      Та й в такому випадку сумувати точно не доводиться, адже наші вихователі і польські друзі знаходять для дітей цікаві заняття. Було проведено майстер-класи із виготовлення підсвічників, сервірування столу, а також діти полюбляють грати у настільні ігри. Творили і креативили – розробляли візитівки кожної з кімнат.

     Вчора було весело, особливо – дівчаткам, адже мали змогу відчути себе клієнтами або візажистами салону краси. А хтось вчора був іменником і отримував щирі вітання від друзів, вихователів, решти відпочивальників, а також від польського благодійника Яна Вєсьолека. Приєднуємось! Бажаємо щасливого дитинства, мирного неба і хорошого відпочинку!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь