Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Міжнародна співпраця в умовах війни

Дата: 28.12.2022 01:18
Кількість переглядів: 249

Про допомогу закордонних партнерів на сторінках нашого сайту вже неодноразово велася мова... Проте, в переддень Нового року прийнято узагальнювати зроблене та підводити підсумки... Отож, щодо міжнародної співпраці у 2021-2022 році...

Впродовж серпня-грудня 2022 року сільським головою Колодяжненської сільської ради Віталієм Кашиком  в рамках підписаного меморандуму з ВОЕНЦ в особі директорки Валентини Остапчук, було налагоджено міжнародні відносини з закордонними партнерами з дружньої Республіки Польща.

Поляки, заручившись підтримкою своїх іноземних партнерів зі США, Німеччини, Нідерландів, залюбки простягнули руку допомоги Волинській області, зокрема Колодяжненській громаді.

В ході неодноразових перемовин по телефону, під час двох візитів до Польщі та в рамках робочих зустрічей з президентом Товариства приятелів дітей Сілезького регіонального відділення Яна Весьолика у нас, на Волині, вдалося домовитися та отримати вже не одноразово гуманітарну допомогу. А саме: генератори, які забезпечують комунальним закладам сільської ради безперебійну роботу - 16 штук, продукти харчування близько 600 кг, засоби особистої гігієни та памперси понад 200 одиниць, антисептик, пледи, потужні ліхтарики - 40 штук, матраци, спальники, термоодяг - понад 100 одиниць та спортінвентар. Усього гуманітарної допомоги, орієнтовно, на суму близько двох мільйонів гривень.

Слід зауважити, що в зв'язку з дефіцитом вищезазначених товарів на Україні, гуманітарна допомога, яка залучена Колодяжненською сільською радою від іноземних партнерів, не лише стала в нагоді в  осінньо-зимовий період, період військового стану, а, тим паче,  в  період локдауну при облаштуванні Пунктів незламності, нашим воїнам ЗСУ, ТРО, ДФТГ, ВПО, комунальним установам с/р, зокрема, шкільним укриттям,  а й дозволила заощадити значну суму коштів місцевого бюджету.

Також делегація сільської ради в рамках робочих зустрічей вела мову про подальшу співпрацю з іноземними партнерами не лише в період війни, а й у перспективі. 


 Працюємо разом, працюємо далі, своєю працею наближаємо ПЕРЕМОГУ!

Слава Україні! Слава ЗСУ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь