Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Інформує ЦНАП.

Дата: 25.01.2021 15:45
Кількість переглядів: 465

Фото без описуЗ метою надання швидких та якісних адміністративних послуг, зручного та доступного отримання інформацій, рекомендацій, консультацій жителями населених пунктів, в Колодяжненській громаді створено Центр надання адміністративних послуг, що охоплює своєю діяльністю всі села громади. Спеціалісти ЦНАПу  надають послуги соціального характеру, а саме – оформлення субсидій, пільг, державних соціальних допомог, прийняття рішення щодо соціального обслуговування особи (надання соціальних послуг) та ін. В питаннях реєстації та зняття з реєстрації місця проживання особи, видача довідок про склад сім’ї та розмір земельної ділянки, про наявність та розмір паю, членство в особистому селянському господарстві, про зареєстрованих осіб у житловому будинку і т.д. Здійснення нотаріальних дій: посвідчення заповіту, видача дублікату заповіту, засвідчення вірності копії документа, засвідчення справжності підпису, посвідчення довіреностей на оформлення спадкових прав, отримання коштів в банку та інше. Стосовно земельних питань – видача рішень, дозволів на розробку проектів землеустрою, розроблення технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок, видалення зелених насаджень, присвоєння поштової адреси об’єкту нерухомого майна та ін.

 

Про нові підходи в обслуговуванні мешканців громади,  нові можливості при отриманні адміністративних та інших послуг можна дізнатися за телефоном: 5-33-87,  099 202 57 59 – Марія Іванівна Горніч,  або завітавши за адресою: м.Ковель, вул.Драгоманова,22 (колишнє приміщення статистичного управління)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь