Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

З Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2020 09:40
Кількість переглядів: 573

Фото без описуШановні   працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати  Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування. Це свято нашої громади, громади кожного села, кожного мешканця. Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.

       Сьогодні місцеве самоврядування є вагомою складовою народовладдя, дієвим інструментом вирішення як місцевих, так і загальнодержавних завдань.

           Діяльність Колодяжненської сільської ради є відкритою, прозорою та спрямованою лише на одне – на задоволення життєвих потреб наших жителів.

          Впевнений, що працівники органів місцевого самоврядування залишатимуться завжди мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу. І разом з усією громадою, депутатами,  партійними та громадськими організаціями в мирі й злагоді підніматимуть потенціал та рівень життя мешканців на вищий рівень.  

           З нагоди свята прийміть слова вдячності за Вашу сумлінну та самовіддану працю на благо розвитку нашої громади, в ім’я розквіту рідного краю.

      Бажаю усім працівникам органів місцевого самоврядування, депутатам Колодяжненської сільської ради, ветеранам самоврядної ниви  міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя, добра і достатку.

                       Нехай усі життєві негаразди обходять Вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє додає  усім нам  сили та наснаги.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь