Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Нарада по підготовці до відкриття Інклюзивно - ресурсного центру

Дата: 06.08.2018 17:08
Кількість переглядів: 466

Фото без опису

6 серпня відбулася спільна нарада за участю голови Колодяжненської сільської ради Віталія Кашика, першого заступника голови Ковельської райдержадміністрації Романа Кульцмана,начальника управління гуманітарної сфери виконавчого комітету Колодяжненської сільської ради Павла Кухти , керівника відділу освіти райдержадміністрації Ірини Ревейчук з питань підготовки до відкриття інклюзивно-ресурсного центру. Під час наради йшлося про створення на базі Колодяжненської сільської ради інклюзивно-ресурсного центру,  який буде надавати послуги дітям з особливими освітніми потребами з району. Було визначено, що  урочисте відкриття інклюзивно-ресурсного центру відбудеться 23 серпня 2018 року о 10.00 годині  за адресою м. Ковель, вул. Мечнікова,2.
В ході наради було обговорено питання придбання обладнаннядля центру та відбулось інспектування ходу проведення ремонтних робіт у приміщеннях центру, вирішено важливі питання щодо належного його функціонування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь