Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Великодні набори для пільгових категорій …

Дата: 03.05.2024 18:33
Кількість переглядів: 52

     Цьогорічні Великодні свята вже втретє країна зустрічатиме в умовах повномасштабної війни. Але як би там не було – ми готуємось до них, адже Великдень – свято віри, надії та сподівань на краще. Саме тому у ці дні важливо не забувати й про тих, хто не має можливості вийти з дому або купити найнеобхідніше через відсутність коштів.
Аби атмосферу свята відчули у кожній домівці, у нашій громаді традиційно підготували продуктові набори для соціально незахищених жителів - одиноких людей похилого віку, сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах та внутрішньо переміщених осіб. 
      70 пакунків з необхідними продуктами для святкового столу, придбаних коштом місцевого бюджету, вручили згаданим категоріям жителів громади працівники Служби у справах дітей, відділу соціального захисту населення, управління гуманітарної сфери, старости. 
     Окрім того, працівники  місцевої влади разом з представниками районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки доставили пасхальні пакунки сімʼям полеглих та зниклих безвісти захисників, які надійшли від благодійного фонду «Добра справа». 
     Передали вітання з прийдешніми Пасхальними святами від сільського голови Віталія Кашика та побажали Божої  благодаті, мирного і спокійного Великодня.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь