Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

З метою формування екологічних компетентностей дітей...

Дата: 01.05.2024 09:22
Кількість переглядів: 163

     30 квітня 2024 року Волинським обласним еколого-натуралістичним центром Волинської обласної ради було організоване методичне об'єднання педагогів закладів освіти Колодяжненської сільської ради. Участь у заході взяли директор Центру позашкільної освіти Ольга Бащук, вчителі біології закладів освіти громади.

     Директор ВОЕНЦ Валентина Остапчук наголосила, що формування екологічних компетентностей дітей та учнівської молоді є актуальним і пріоритетним завданням як для закладів загальної середньої, так і для позашкільної освіти, а також націлила учасників заходу на обговорення цих питань.

    Зокрема, для вчителів представили можливості організації дослідницько- пошукової роботи за різними напрямками діяльності Центру, освітньо-методичний простір позашкільної роботи, досвід STEM-освіти, а також педагоги відвідали міжпредметний майстер-клас з акваріумістики.

    В умовах сьогодення, через війну,  психологічна рівновага порушилася не лише у дітей, а й у педагогів. Тому у роботі методичного об'єднання велика увага була приділена релаксації як терапії ментального здоров'я педагогів. Для педагогів працювали платформи: "Арт-терапія. Лікування мистецтвом", "Флористична екзотика. Галерея кімнатних рослин", "Магія лікарських трав. Фітовітальня", "Практичне використання навиків гончарства".

    Окрім того, педагоги ознайомилися з відділами Центру, мешканцями живого куточка та обговорили питання подальшої спільної практичної діяльності.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь