A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

На засіданні виконавчого комітету…

Дата: 19.04.2024 12:46
Кількість переглядів: 261

    Чергове засідання виконавчого комітету відбулося сьогодні, 19 квітня 2024 року, під керівництвом сільського голови Віталія Кашика.

    Традиційно у переліку питань порядку денного – погодження різних видів матеріальної допомоги для жителів громади. На лікування було спрямовано загальну суму 46 000 грн  для 21 заявника; на поховання – загальну суму 9000 грн  для трьох заявників; сім’ї, яка опинилася в складних життєвих обставинах – 500 грн; для надання одноразової матеріальної допомоги особам, які прийняті на військову службу за контрактом -  по 5000 грн двом громадянам.

    Також, як відомо, Програмою соціального захисту населення сільської ради на 2024-2028 роки передбачено підтримку сімей мобілізованих військовослужбовців: цього разу надійшла заява від дружини мобілізованого,  жительки с.Любитів. Відтак було погоджено виділення 50 000 грн (з податками). 

     Про роботу закладів дошкільної освіти громади у 2023-2024 роках прозвітувала  начальник управління гуманітарної сфери виконавчого комітету сільської ради Лілія Осіпчук. Члени виконавчого комітету взяли інформацію до відома, а також надали деякі рекомендації. Окремі з представників виконкому поцікавилися вартістю харчування дітей в закладах освіти, наявністю пільг та компенсацій. За словами сільського голови та начальника управління гуманітарної сфери, фінансування дошкільної освіти відбувається коштом місцевого бюджету, і на це щороку витрачають близько 8 млн грн.

    Між іншим, виконавчим комітетом було надано дозвіл на виїзну торгівлю продуктами харчування у селах Кричевичі, Ломачанка,  Черемошне, Уховецьк підприємцеві, який звернувся з відповідною заявою. Це питання попередньо вивчалося виконавчим комітетом, проводилася робота з населенням, а також були визначені місця для такої торгівлі.

    Також виконавчим комітетом був затверджений акт обстеження зелених насаджень в с. Уховецьк. Від представника виконкому Олександра Титомира надійшла пропозиція запрошувати на майбутні комісійні обстеження зелених насаджень депутатів сільської ради відповідних округів, де проводиться це обстеження.

    Низка питань стосувалася роботи відділу соціального захисту населення та служби у справах дітей: затвердження висновків про доцільність позбавлення батьківських прав, висновку щодо можливості призначення опікуном,   надання висновку про визначення місця проживання неповнолітніх тощо.   

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь