Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Оперативно й конструктивно

Дата: 12.04.2024 12:48
Кількість переглядів: 266

    Під керівництвом сільського голови Віталія Кашика сьогодні, 12 квітня 2024 року, відбулася  підсумкова нарада.

    На початку наради хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих у російсько-українській війні захисників, поіменно згадавши Героїв з нашої громади. Вічна і світла пам'ять і шана воїнам, які полягли, захищаючи Україну та її народ!

    Окрім поточної роботи, підготовки до важливих заходів, серед яких – чергова 48-а сесія сільської ради (18 квітня),  засідання виконавчого комітету (19 квітня), відзначення Дня довкілля (19 квітня), говорили про низку інших питань щодо забезпечення стабільної життєдіяльності громади.

    Віталій Кашик наголосив на роботі виконавчого комітету сільської ради у рамках  визначеної спільно із депутатським корпусом бюджетної політики: відповідно до планування першочерговості видатків місцевого бюджету на 2024 рік за рахунок перевиконання доходів (це питання нещодавно обговорювали на ініційованій сільським головою зустрічі із депутатами сільської ради). В пріоритеті залишатиметься підтримка Збройних Сил України та соціальний захист населення. Безперечно, дуже важливою є галузь освіти.  Також депутатами було погоджено фінансування заходів з експлуатаційного утримання комунальних доріг, відтак заступнику сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Петрові Оксентюку було дане доручення розпочати роботу за цим напрямком.

    Очільник місцевої влади також розпорядився вивчити питання і напрацювати механізм вирішення проблеми із безпритульними та неналежно утримуваними господарями собаками.

    Потому посадовці-представники  кожного зі структурних підрозділів виконавчого комітету сільської ради, комунального підприємства окреслили проведену ними роботу щодо виконання відповідних протокольних доручень сільського голови.

    Про благоустрій населених пунктів, стан вуличного освітлення, роботу з місцевим населенням та іншу роботу на місцях говорили старости і, відповідно, отримували нові завдання для подальшої роботи від керівництва сільської ради.

    По підбитті підсумків, напрацювали план роботи на наступний тиждень і перспективу.

    СЛАВА УКРАЇНІ!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь