Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

ЗДО "Журавлик" готовий приймати малечу: відбулося комісійне обстеження

Дата: 01.04.2024 18:33
Кількість переглядів: 237

    Організація навчального процесу в очному режимі та забезпечення дошкільного виховання, а, отже, будівництво та облаштування укриттів - було і залишається пріоритетним у роботі місцевої влади. На жаль, процес підготовки до роботи ЗДО «Журавлик» с. Колодяжне видався тривалішим, ніж очікувалося (з огляду на об’єктивні причини, про які ми інформували на наших інформаційних ресурсах). А сьогодні повідомляємо довгоочікувану приємну звістку – віднині садочок запрацює!

     - Ми пройшли складний і довгий шлях, аби завершити цей обʼєкт, - зазначив сільський голова Віталій Кашик. - І те, що заклад дошкільної освіти у Колодяжному запрацює, є спільною заслугою усіх: виконавчого комітету, зокрема, управління гуманітарної сфери, яке безпосередньо займалося реалізацією проекту, а також вирішенням проблемних моментів, які виникали у процесі роботи, депутатів, які озвучували звернення і підтримували необхідні рішення, та, зрештою, самих місцевих жителів, які регулярно зверталися до мене як до сільського голови, аби садок якнайшвидше відновив роботу, з розумінням чекали цієї важливої для них події. Дякую також і робітникам, які трудилися на обʼєкті - будівельникам та іншим майстрам, які добросовісно виконували свою роботу. Дякую і колективові садочка, який також докладав зусиль, аби його стіни залишалися доглянутими, світлими і затишними.

     Тож сьогодні, 01 квітня 2024 року, відбулося комісійне обстеження господарської споруди подвійного призначення, яка була адаптована під найпростіше укриття. Також члени комісії, у складі представників профільних служб, оцінили на відповідність вимогам і нормам законодавства саме приміщення закладу дошкільної освіти. Окрім того, оглянули дитячий майданчик та загалом територію ЗДО.

     У підсумку, представники комісії надали свої рекомендації та висновки, після чого відбулося підписання акта виконаних робіт. Тож уже від завтра садочок прийматиме у своїх стінах маленьких вихованців!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь