Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Канікули вдалися!

Дата: 01.04.2024 10:31
Кількість переглядів: 530

     Весняні канікули, які тривали упродовж минулого тижня, видалися для багатьох школярів Колодяжненської  громади цікавими та змістовними: діти не просто пасивно відпочивали від уроків та навчання, а збагачувалися новими враження, позитивними емоціями, з користю проводили час. Для учнів були організовані екскурсії, туристичні походи та інші заходи активного й цікавого дозвілля. Тож, маємо надію, сьогодні школярі повернулися за парти відпочилі та в доброму гуморі.

     Зокрема,  для учнів Скулинського ліцею та Черемошненської гімназії 29 березня 2024 року в лісовому масиві поблизу с. Скулин відбувся навчально-тренувальний захід юних туристів, організований Службою у справах дітей виконавчого комітету сільської ради. У його рамках діти мали змогу ознайомитися з методами орієнтування на місцевості за допомогою карти і компасу, по сонцю та за годинниковою стрілкою, методикою в’язання туристичних вузлів, технікою вдягання туристичного спорядження та наведення переправи тощо. А також відпочити на природі, насолодитися її красою, весело провести час з однолітками. 

     Учні Колодяжненського ліцею побували на екскурсії в обласному центрі, де завітали до Волинського обласного еколого-натуралістичного центру. Діти відвідали цікаві локації, познайомились з рослинним та тваринним світом закладу, пригадали набуті раніше знання з краєзнавства та здобули нові, взяли участь в майстер-класах, сфотографувались з милими тваринками, а ще посмакували смаженими ковбасками та випили трав'яного чаю біля юнатівського вогнища! А насамкінець мали екскурсію до зоопарку!

    Наймолодші учні ліцею – першокласники -  разом із батьками побували на майстер-класі із виготовлення піци у піцерії міста Ковеля. Цікавий досвід!

   Зичимо усім школярам з новими силами приступити до навчання! Успіхів!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь