Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

У Колодяжненської громади – першість за спортивними підсумками року

Дата: 29.03.2024 12:28
Кількість переглядів: 485

     Сьогодні, 29 березня 2024 року, в обласному центрі відбулося підбиття підсумків за результатами виступів у 2023 році спортсменів з олімпійських та не олімпійських видів спорту на міжнародних, всеукраїнських та обласних змаганнях серед територіальних громад, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, фізкультурно-спортивних товариств та кращих спортсменів і тренерів-викладачів області «Спортивне сузір’я Волині-2023» і нагородження за їх результатами за участі голови обласної ради Григорія Недопада, заступника голови облдержадміністрації Олександра Троханенка та директора департаменту культури, молоді та спорту облдержадміністрації Олександра Хвіщука.      

    Колодяжненська громада посіла два перших місця за результатами виступів з олімпійських та не олімпійських видів спорту. Сільський голова був нагороджений кубками та грамотами.

     Сільський голова подякував за плідну роботу і відповідно чудовий результат директорові Центру культури, дозвілля та спорту Юлії Михайловій, спеціалісту зі спортивної та фізкультурно-масової роботи Володимиру Чубарі, старостам, вчителям фізичної культури та тренерам, безпосередньо спортсменам (учням та жителям громади).

      І найголовніше - величезна вдячність та низький уклін нашим захисникам, які стримують російського агресора та забезпечують відносно мирне та спокійне життя на нашій землі! СЛАВА УКРАЇНІ!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь