A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 26.03.2024 12:03
Кількість переглядів: 349

    Сьогодні, 26 березня 2024 року, під керівництвом заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Петра Оксентюка, відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

    Серед питань – встановлення тарифів на послуги збирання і перевезення твердих побутових відходів. Повідомлення про намір і обґрунтування цього рішення, нагадаємо, попередньо було опубліковане на офіційному сайті сільської ради та на решті наших інформаційних ресурсів. Тож враховуючи собівартість витрат, що було обгрунтовано в доповіді директора комунального підприємства "Тріумф" Олега Данилюка, членами виконавчого комітету було встановлено тариф на послуги збирання і перевезення твердих побутових відходів для населення у розмірі 19,10 грн за місяць за одного зареєстрованого в житловому будинку; для юридичних осіб і підприємців – 322,00 за 1 м куб.; для неприбуткових установ та організацій – 302,00 грн за м куб.

     Традиційно погоджували суми для надання різних видів матеріальної допомоги. Тож, на лікування було спрямовано загальну суму 42 тис. грн для двадцяти  громадян; 30 тис. грн – на придбання та встановлення пам’ятника загиблому військовослужбовцю; 14 тис. грн – одноразової соціальної допомоги для трьох жителів громади, сім’ї яких опинилися у складних життєвих обставинах.

     У порядку денному -  низка й інших важливих питань: про забезпечення благоустрою території Колодяжненської сільської ради та затвердження заходів по забезпеченню належного санітарного стану території,  затвердження актів зелених насаджень, розгляд актів обстеження матеріально-побутових умов проживання жителів, надання дозволу на укладання договору дарування, представлення до почесного звання «Мати-героїня», про створення та використання місцевого матеріального резерву територіальної громади для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, а також затверджено план роботи виконкому  на ІІ квартал 2024 року.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь