A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Відбулася чергова сесія сільської ради…

Дата: 21.03.2024 16:13
Кількість переглядів: 570

     Під керівництвом секретаря ради Павла Кухти, сьогодні, 21 березня 2024 року, відбулася чергова, 47-а сесія сільської ради.

     Варто зазначити, що всі питання порядку денного попередньо були розглянуті на засіданнях профільних комісій, тож здебільшого обговорення відбувалося у форматі «питання-відповідь».

     Традиційно левова частка винесених для розгляду проектів рішень – земельні питання (затвердження проектів землеустрою, детальних планів, матеріалів для продажу земельної ділянки на земельних торгах і власне проведення земельних торгів , надання відповідних дозволів у сфері земельних відносин, містобудування та архітектури тощо). Варто згадати, що було прийняте рішення про розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території природно-заповідного фонду та іншого природоохоронного призначення в с. Волошки («Ботанічна пам’ятка природи місцевого значення «Дуби звичайні-велетні»). Також було затверджено положення щодо здійснення виїзної торгівлі на території Колодяжненської сільської ради.

      Окрім того, були внесені зміни до бюджету територіальної громади.

      Також – зміни у план оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти Колодяжненської сільської ради на 2021-2027 роки. Згідно рішенню обранців громади, заплановано реорганізацію Черемошненської гімназії у Черемошненську початкову школу шляхом пониження ІI ступеню та аналогічні зміни для Рокитницької гімназії (2024 рік), припинення юридичної особи – Черемошненська початкова школа, шляхом призупинення (2025 рік), реорганізацію  Скулинського ліцею у Скулинську гімназію, Кричевичівського ліцею у Кричевичівську гімназію, Дрозднівського ліцею  у Дрозднівську гімназію, Колодяжненського ліцею у Колодяжненську гімназію шляхом пониження ІІI ступеню згаданих закладів освіти (2026 рік). Решта закладів загальної середньої освіти, згідно плану, залишатимуться у нинішньому статусі.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь