A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Семінар-практикум для вчителів початкових класів...

Дата: 21.03.2024 14:08
Кількість переглядів: 734

    На виконання плану роботи КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» 20 березня на базі Любитівського ліцею для вчителів початкових класів громади відбувся семінар-практикум «Ефективні стратегії діяльнісного підходу на уроках в НУШ».

     Здорова дитина, мотивована на успішне навчання, дослідницьке ставлення до життя, це учень, який вміє вчитися з різних джерел і критично оцінювати інформацію, відповідально ставиться до себе та інших. Новий зміст освіти, оснований на формування компетентностей, потрібних для успішної самореалізації в сучасному суспільстві.

    Як працює вмотивований вчитель, який має свободу творчості і розвивається професійно, використовуючи ефективні стратегії діяльнісного підход,у обговорили вчителі початкових класів Колодяжненської громади разом з консультанткою ЦПРПП Вікторією Карпук.

     Практика ранкових зустрічей - одна з успішних: вона допомагає вчителю створити спільноту в класі, налагодити взаємини між дітьми. Цікаво, творчо, пізнавально провела ранкову зустріч «Спорт, як запорука міцного здоров'я» вчитель початкових класів Наталія Купрійчук.

      Одним із ключових компонентів концепції Нової української школи є педагогіка партнерства, яка грунтується на взаємодії між учнем, учителем і батьками. В основі педагогіки партнерства- спілкування, взаємодія та співпраця між учителем, учнем і батьками. Результатом формування здоров'язбережувальної компетентності учнів у взаємодії з батьками в сучасних умовах поділилась вчителька початкових класів Катерина Ксьондзик, провівши спортивно-ігрове заняття «Разом до перемоги».

     Вплив війни на психологічний стан учасників освітнього процесу розкрила під час психологічного практикуму соціальний педагог Інна Шмідт. Учасники семінару ознайомилися з новими практиками.

    Напрацьовані методичні матеріали семінару будуть поширені для використання у навчальні заклади громади.

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Колодяжненської сільської ради

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь