A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

У громаді розпочалася посівна

Дата: 19.03.2024 12:20
Кількість переглядів: 240

     Наприкінці лютого у громаді, як і на території області, стартувала посівна кампанія. Аграрії розпочали сівбу ранніх ярих зернових культур, не зважаючи на труднощі, які виникли у зв’язку  із повномасштабною війною росії проти України… А нині ще додалося блокування польськими фермерами пунктів пропуску на українсько-польському кордоні.  Але аграрії мусять пристосовуватись до таких реалій .

      На території громади свою діяльність провадять аграрні товариства та фермерські господарства. Серед них – СТОВ «Васюти», ТзОВ «Вілія Агро», СТзОВ ім. Лесі Українки, ТзОВ «Відродження Агро ЛТД», ФГ «Волошки»», ФГ «Роан Агро», ФГ «Перлина Турії», ФГ «Фасти» тощо.

     Як розповідають у СТзОВ імені Лесі Українки, нині засівають овес. Планів та очікувань сільгоспвиробники не озвучують, адже живемо в такий час, що складно робити якісь прогнози. Втім, продовжують працювати, вкладати кошти та ресурси у свою справу – як робили це завжди, і до повномасштабної війни. А до будь-яких реалій мусиш адаптовуватись – кажуть у підприємстві. Адже з новин ми бачили, як аграрії з територій, близьких до лінії фронту, працювали на полях навіть під обстрілами. Дякуючи Богу, нашим мужнім захисникам, які стримують ворога від просування територією України, на нашій малій Батьківщині відносно спокійно. Тож, маємо надію, із засіяного вдасться зібрати добрий урожай.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь