A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

У закладах освіти громади відбулися ярмарки на підтримку ЗСУ

Дата: 18.03.2024 17:20
Кількість переглядів: 408

     Проведення благодійних ярмарків з метою збору коштів  на Збройні Сили України  – хороша практика в нашій громаді: багато разів вдавалося згуртовувати небайдужих і щирих людей з цією метою. Велика заслуга в цьому напрямку у наших закладів освіти: їхніх адміністрацій, педагогічних колективів, учнів та батьків. 

    Упродовж місяця благодійні ярмарки відбулися у Волошківській гімназії та Кричевичівському ліцеї. 
«В єдності наша сила» - саме таку назву мав благодійний захід на підтримку ЗСУ, який пройшов у закладі загальної середньої освіти с. Волошки.
«Дуже приємно, що в наш нелегкий час є люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Адже благодійність – це свято, де є бажання поділитися добром, можливість зробити хорошу справу, а в даному випадку – підтримати Збройні Сили України, що знаходяться на лінії фронту, відчуттям теплоти, вдячності та зібраними коштами на суму 38 322 грн» - зазначила директорка гімназії Олена Абрамчук.

     У Кричевичівському ліцеї днями відбувся благодійний ярмарок "Творимо! Допомагаємо!Перемагаємо!" Ідея та організація заходу належить вчителям та учням ліцею, які творчо і завзято підійшли до організації: торти, тістечка, печиво, вафлі, хліб, сік, мед, стільці, кухонні дощечки, качалки, віники - чого тільки не було на ярмарку. У результаті вдалося зібрати  42 544грн.
«Дякуємо за активність і підтримку усім батькам, які із задоволенням та натхненням постійно долучались до благодійного ярмарку. Всі кошти були перераховані воїнам-односельчанам, які служать в ЗСУ, на їх потреби (дрони,РЕБи, ремонт машин)», - зазначають у ліцеї.
Об'єднуймо зусилля заради Перемоги! Слава Україні!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь