A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Запрошуємо!

Дата: 18.03.2024 12:25
Кількість переглядів: 197

    Стартував національний тиждень читання поезії, тож поціновувачів цього виду творчості  закликають відвести час для читання улюблених чи нових для себе рядків українських та світових авторів.

    Як відомо, “Національний тиждень читання” - щорічна активність Українського інституту книги, яка у цьому році буде масштабована до 4 різних тематичних інформаційно-просвітницьких акцій.

    Перший тиждень читання 2024 року буде присвячений поезії і проходить з 16 по 24 березня 2024 р. Тиждень поезії є гарною можливістю відзначити роль поетів і поетичного слова в культурі, особливо під час війни, адже поезія як форма літератури реагує на події найпершою.

 
    Тема тижня поезії 2024 – ДІМ. Гаслом став рядок із вірша сучасної української поетки Ірини Шувалової – “Ріки незмінно течуть додому”

     Поняття “дім” для кожного українця і українки набуло щемкого й навіть сакрального значення. Дім для нас тепер про повертання і чекання, про безумовну віру в тих, хто за цей дім бореться. Дім – це світло, котре гріє, навіть, коли вас розділяють тисячі кілометрів. Дім – це чуття себе частиною чогось більшого, частиною родини. Дім – це Україна. 

     Український інститут книги в межах Національного тижня читання поезії презентує каталог «Українська поезія | 2023-2024». Завантажити каталог можна за посиланням: https://bit.ly/3Tp46lQ

     У  Колодяжненській публічній бібліотеці та бібліотеках-філіях діють темамичні книжкові виставки. Запрошуємо читачів взяти участь у національному тижні читання поезії!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь