A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Оперативна нарада...

Дата: 15.03.2024 11:23
Кількість переглядів: 402

    Сьогодні, 15 березня 2024 року, під керівництвом секретаря ради Павла Кухти, відбулася традиційна підсумкова нарада  із працівниками виконавчого комітету сільської ради, комунального підприємства.

     Аналіз виконання попередніх доручень сільського голови згідно протоколу і напрацювання нових завдань для подальшої роботи – незмінний формат наради. Традиційно підбили підсумки роботи, спланували наступний робочий тиждень і переспективу.

     Про вирішення різних господарських питань  розповів заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Петро Оксентюк. За словами Петра Віталійовича, завершується робота, яку спланували щодо вуличного освітлення.

    По конкретних населених пунктах прозвітували старости, а по роботі структурних підрозділів виконавчого комітету – їхні керівники.

    Мовилося про зрізання аварійних дерев, заготівлю дров для закладів освіти, моніторинг територій на підтоплення та низку інших питань, які виникають у поточній роботі посадовців органу місцевого самоврядування та задля забезпечення стабільної життєдіяльності громади.

     Окрім того, Павло Володимирович закликав провести роз’яснювальну роботу із населенням та в закладах загальної середньої освіти щодо заборони спалювання сухої рослинності.

     Також - нагадати суб’єктам господарювання, які здійснюють торгівлю спиртними напоями на території громади, про розпорядження сільського голови щодо заборони продажу алкоголю громадянам у військовій формі у період дії в країні правового режиму воєнного стану.

     Серед обговорюваного на нараді – підготовка до чергової сесії сільської ради та засідання  виконавчого комітету, які відбудуться 21 та 22 березня відповідно.  

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь