Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

На оперативній нараді…

Дата: 01.03.2024 11:43
Кількість переглядів: 519

     Сьогодні, 01 березня 2024 року, під керівництвом сільського голови Віталія Кашика відбулася оперативна підсумкова нарада.

     Традиційно, на початку наради хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих у російсько-українській війні захисників, поіменно згадавши Героїв з нашої громади. Вічна і світла пам'ять і шана воїнам, які полягли, захищаючи Україну та її народ!

     Також перед початком обговорення робочих питань, сільський голова мав приємну місію – вручити командирові Добровольчого формування Колодяжненської територіальної громади Вікторові Матвіюку нагороду командира 54 батальйону 100 бригади. Віктор Матвіюк був відзначений як один з кращих командирів ДФТГ на території району. Щирі вітання!

     Потому перейшли до розгляду робочих питань. Почергово доповідали керівники структурних підрозділів виконавчого комітету, старости.

     Окрім поточної роботи, підготовки до важливих заходів, говорили про низку інших питань щодо забезпечення стабільної життєдіяльності громади.

     Постійно триває робота у рамках ремонту та врегулювання вуличного освітлення (виготовлення проектів, встановлення ліхтарів, заміна ламп ). Також, працюють над вирішенням господарських питань (зрізання аварійних дерев згідно з затвердженими актами обстежень, заготівля дров для закладів освіти тощо).

    Регулярно порушується питання про підтоплення комунальних територій та приватних обійсть: ця тема додатково була обговорена на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Колодяжненської сільської ради, яка відбулася по завершенні наради.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь