Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Увага! На території громади, в урочищі «Кайтанівка» в Уховецьку, було виявлено випадок сказу!

Дата: 29.02.2024 14:22
Кількість переглядів: 695

      Згідно з протоколом засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Ковельській районній державній адміністрації «Про запровадження карантинних обмежень щодо сказу тварин ( кота ), в зв’язку з виявленням цього захворювання на території села Уховецьк (урочище «Кайтанівка»), Ковельського району», комісією розроблено та затверджено план комплексних заходів щодо ліквідації сказу тварин на неблагополучній території. Зокрема, комісія постановила:

1. Відповідно до ст. 48 Закону України «Про ветеринарну медицину»:

1. Запровадити карантинні обмеження в неблагополучному по сказу населеному          пункті        села  Уховецьк  урочище «Кайтанівка» Ковельського району. Прийняти до виконання « План комплексних заходів щодо ліквідації сказу серед тварин (кота) на неблагополучній території села Уховецьк урочище «Кайтанівка» Ковельського району.

2. Директору Ковельського УТМР в мисливських угіддях, які прилягають до населеного пункту села Уховецьк урочище «Кайтанівка»

■ організувати контроль за дикими м’ясоїдними тваринами, у разі виявлення трупів чи підозрілих до захворювання тварин повідомити спеціалістів Ковельського районного управління ГУ ДПСС у Волинській області або спеціалістів Ковельської районної державної лікарні ветеринарної медицини

3. Голові Колодяжненської ОТГ на неблагополучній території заборонити проведення виставок, виводок собак, вивезення за межі собак котів, диких тварин, вихід з собаками на поля, лісові масиви. Активізувати роботу сільської адміністративної комісії по дотриманню жителями населеного пункту загрозливої зони правил утримання собак та котів. За порушення даних правил відповідно до статті 154 КУпАП притягувати власників собак та котів до адмінвідповідальності.

4. Державній службі ветеринарної медицини Ковельського району провести подвірну вакцинацію не вакцинованих домашніх тварин (в разі їх наявності) веселі Уховецьк урочище «Кайтанівка». Встановити постійний ветеринарний нагляд за тваринами в населеному пункті села Уховецьк урочище «Кайтанівка». У випадку виявлення хворих на сказ тварин поступати згідно вимог діючої інструкції «Про боротьбу зі сказом тварин». 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь