Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

«Вклонімось подвигу Героїв»…

Дата: 23.02.2024 15:53
Кількість переглядів: 279

     Сьогодні, 23 лютого 2024 року, у фойє Центру культури, дозвілля та спорту відбувся короткий тематичний захід з метою вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні та захисників України, які полягли, відстоюючи незалежність та територіальну цілісність держави за час російської агресії – з 2014 року і з початком повномасштабної війни російської федерації проти України.

      Хвилина мовчання на честь загиблих Героїв, згадка про Революцію Гідності і подвиг тих, хто боровся за європейське майбутнє нашої держави,  хронологічний  екскурс у події, що передували повномасштабному вторгненню. Напередодні десятої річниці від початку агресії росії та другої річниці повномасштабної війни, кожен згадує ці події, які розділили  життя кожного українця на «до» та «після». Згадує зі смутком, болем та жалем. Та водночас – із гордістю за наші Збройні Сили та українців, як націю.  

     Присутні схилили голови в скорботі за всіма жертвами режиму януковича та російської війни проти України. Ці страшні події об’єднали та згуртували нас свого часу, в єдності маємо бути і нині – наголосив сільський голова Віталій Кашик, адже боротьба триває і лише так ми зможемо перемогти.

     Тож закликаємо всіх цими днями відвідати місця поховання загиблих воїнів, принести на їх могили квіти, помолитися за упокоєння їхніх душ.

     І, найголовніше – підтримувати Збройні Сили, посильно допомагати і вносити свою маленьку лепту у Велику Перемогу, яка неодмінно настане.

    Вічна пам'ять і шана полеглим захисникам! Слава Україні та її Героям!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь