Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Відбулося комісійне обстеження новозведеного укриття для  ЗДО «Ромашка» у Кричевичах

Дата: 18.01.2024 17:54
Кількість переглядів: 629

     Як вже повідомляли, завершено будівництво укриття типу «хоббіт», яке зводили для садочка у Кричевичах. Сьогодні відбулося комісійне обстеження обʼєкта.

     Також члени комісії, у складі представників профільних служб  - заступника начальника управління - начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Ковельського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в області Оксани Яцини, заступника начальника управління - начальника відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини  Ковельського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в області Таміли Дарчик,головного спеціаліста відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Ковельського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в області Ангеліни Седунової, заступника начальника відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Ковельського районного управління ГУ ДСНС України в області Станіслава Гірука, старшого інспектора сектору ювенальної превенції ВП Ковельського районного управління поліції Тетяни Козій, оцінили на відповідність вимогам і нормам законодавства саме  приміщення закладу дошкільної освіти.

     Участь в обстеженні також взяли сільський голова Віталій Кашик, начальник управління гуманітарної сфери виконавчого комітету сільської ради Лілія Осіпчук, профільні фахівці виконавчого комітету.

     У підсумку, члени комісії надали свої рекомендації та висновки. Суттєвих зауважень у фахівців не  виникло, тож незабаром садочок буде готовий приймати у своїх стінах маленьких вихованців, чому дуже тішимось. Але найбільше на цю подію, безперечно, чекали батьки малечі. Саме тому організація навчального процесу в очному режимі та забезпечення дошкільного виховання, а, отже, будівництво та облаштування укриттів  - було і залишається пріоритетним у роботі місцевої влади.

      Варто згадати, що на останній, 45-ій сесії сільської ради, депутат Олена Філіпчук порушувала питання, коли завершиться облаштування найпростішого укриття для ЗДО «Журавлик» у Колодяжному. Відповідь надала начальник управління гуманітарної сфери Лілія Осіпчук. Нагадаємо, об’єкт планували одним із перших в громаді, укриття мали ввести в експлуатацію у 2023 році, утім, з огляду на обʼєктивні причини, це зробити не вдалося. Лілія Володимирівна повідомила, що виконавчим комітетом напрацьований план вирішення питання. Тож маємо надію, наступним місцем зустрічі відповідної комісії у нашій громаді стане обстеження найпростішого укриття у ЗДО «Журавлик».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь