A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

«У світлі Віфлеємської зорі»

Дата: 28.12.2023 20:33
Кількість переглядів: 104

      Колядування – одна із найголовніших та найулюбленіших українських традицій, незмінний атрибут Різдва з року в рік, від давніх поколінь до сучасних. Цьогоріч у громаді теж не стали порушувати добру традицію, і закликали дух Різдва святковим калейдоскопом «У світлі Віфлеємської зорі», який відбувся сьогодні, 28 грудня, у Центрі культури, дозвілля та спорту.

      Та перш за все, згадали тих, завдячуючи кому маємо можливість зібратися разом – наших мужніх захисників, а також хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять полеглих воїнів, озвучили імена загиблих на російсько-українській війні Героїв з нашої громади.

      На Різдвяному калейдоскопі пролунали традиційні, знайомі всім з дитинства, а також відносно нові та не такі відомі колядки. Та різдвяна пісня об’єднала всіх, адже це – не звичайні піснеспіви, а своєрідна святкова молитва.

       Учасниками фестивалю стали гості з сіл громади – працівники закладів культури та інші аматори сцени, учні окремих закладів освіти, окремі представники релігійних громад. Особливо атмосферно лунали колядки із вуст дітей – учнів Уховецького, Кричевичівського та Скулинського ліцеїв, а останнім на підмогу прийшли ще й педагоги. Постійним учасником Різдвяного калейдоскопу є гурт із представників релігійної громади Євангельських християн-баптистів. 

      За щире і душевне свято та неймовірні виступи подякував усім причетним секретар сільської ради Павло Кухта та передав вітання від сільського голови Віталія Кашика, і, найперше, висловив вдячність нашим Героям, які забезпечують нам відносно мирне та спокійне життя на рідній землі, у своїх домівках. Також привітав усіх із Різдвом та прийдешнім Новим роком, побажав всіляких  життєвих гараздів, а найголовніше - найшвидшого переможного миру Україні. 

      Спільно із начальником управління гуманітарної сфери виконавчого комітету сільської ради Лілією Осіпчук, усіх учасників фестивалю відзначили  дипломами.
       Насамкінець усі гуртом помолилися за Україну, а також разом виконали  гімн Колодяжненської громади. На цій ноті завершилося свято. Зустрінемося у наступному, і, маємо надію, мирному році!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь