Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Вітання з днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2023 19:07
Кількість переглядів: 221

       7 грудня - особливий день для представників органів місцевого самоврядування. Адже цю дату встановлено в Україні згідно з Указом Президента України «Про День місцевого самоврядування» від 25 листопада 2000 року «...враховуючи велике значення місцевого самоврядування для розвитку народовладдя, демократизації суспільних відносин та зміцнення української державності...» як професійне свято тих, хто трудиться на цій ниві. 

     Місцеве самоврядування – це той орган влади, який найближчий до людей. Тож сьогодні, з нагоди професійного свята, відбувся короткий тематичний захід для депутатського корпусу та працівників виконавчого комітету сільської ради. 


    Як відомо, із реформою децентралізації  влади територіальні громади отримали більше повноважень і можливостей, але так само більше обов’язків та відповідальності - наголосив у своєму виступі сільський голова Віталій Кашик. А також зазначив, що завдяки співпраці керівництва, депутатів, працівників виконавчого комітету сільської ради повсякчас вдається вирішувати багато питань у життєдіяльності громади. Тож очільник громади висловив слова вдячності усім причетним,  відзначив роботу кожного структурного підрозділу, а окремі працівники і депутати, з нагоди професійного свята, були відзначені подяками сільського голови. 


      Окрім того, завдяки презентації, усі мали можливість пригадати важливі події  та робочі моменти поточного року, а також послухали чудові тематичні вірші у виконанні талановитих дітей  та молоді краю. Не порушували традицію і всі гуртом  заспівали  Гімн України та громади.


      Уклінно подякували та вклонилися нашим захисникам, завдяки яким триває відносно мирне життя на нашій малій батьківщині, та поіменно згадали й вшанували світлу памʼять воїнів з нашої громади, які полягли, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України. Висловили надію і сподівання на якнайшвидшу Перемогу України, мир та повернення додому усі захисників.


     Варто зазначити, що з  нагоди свята у фойє Центру культури, дозвілля та спорту сільської ради був організований благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ, на якому присутні мали можливість придбати продукти харчування, в тому числі і солодкі смаколики. Підготували його працівники закладу дошкільної освіти «Журавлик» с. Колодяжне з ініціативи управління гуманітарної сфери виконавчого комітету сільської ради. Щиро дякуємо за цю важливу складову заходу - за ваші працю, старанність та небайдужість!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь