Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Шановні військовослужбовці Збройних Сил України!

Дата: 06.12.2023 08:25
Кількість переглядів: 79

     Перед тим, як адресувати Вам найщиріші вітання з нагоди професійного свята, яке в Україні відзначається 6 грудня, хочеться низько вклонитися… Подякувати, що вже загалом десятий рік і 651-ий день повномасштабної війни оберігаєте нашу країну і її народ від кровожерливого російського ворога. Ви – наша гордість. Наші мужні плечі. Ті, кому найбільше довіряємо і кому висловлюємо найвищу шану.

     Найбільшим горем і болем країни, яка щоденно бореться з агресором є те, що так само щоденно ми втрачаємо своїх доньок і синів, наших мужніх захисників і захисниць. Їхні імена та образ – навіки у нашій пам’яті. Їхня жертва і подвиг , заради нашого спасіння від окупації та поневолення , – неоціненні. Світла пам'ять усім службовцям Збройних Сил, які полягли, захищаючи нас із вами, або чиє серце не витримало, і тепер вони дивляться на нас з Небес.

     Дорогі воїни! Як же ми хочемо, щоби Ви якнайшвидше повернулися кожен до своєї домівки, до своїх рідних! Ми тут, у тилу, мріємо про Перемогу, молимося, наближаємо її якимись корисними справами, донатами тощо, але справжню її ціну знаєте лише Ви, бо Ваш внесок на цьому шляху – найвагоміший. І плата найвища: здоров’я і постійна загроза життю. Щиро віримо, що вдасться визволити з лап російських катів і повернути додому наших військових, які зараз у полоні. Ми памʼятаємо про Вас!

     Зичу всім, хто перебуває в лавах Збройних Сил України, міцного здоров’я, витримки і сил, Божої опіки! Нехай кожен бій буде на Вашу, а, отже, і на нашу користь, і нехай якнайшвидше завершиться ця клята війна Перемогою України і на нашу землю прийде довгоочікуваний мир! Слава Вам – нашим Героям і слава Україні!

З повагою, сільський голова Віталій Кашик

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь