Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Участь у засіданні колегії райдержадміністрації

Дата: 01.12.2023 19:38
Кількість переглядів: 159

      Під головуванням начальника Ковельської районної військової адміністрації Ольги Черен, 1 грудня 2023 року, відбулось чергове засідання колегії районної державної адміністрації, участь у якому узяв секретар сільської ради Павло Кухта. 
У роботі колегії взяли участь голова Ковельської районної ради, заступники голови райдержадміністрації, голови та представники територіальних громад району, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, окремих установ, служб, правоохоронних органів, військові.

     Т.в.о начальника Ковельського РЦК та СП доповів про організацію заходів мобілізації людських та транспортних ресурсів на території Ковельського району. Детально проаналізувавши інформацію, закликав голів територіальних громад та посадових осіб, до всебічного сприяння та допомоги у виконанні мобілізаційних завдань у громадах. Начальник Ковельської районної військової адміністрації звернула увагу керівників територіальних громад на необхідність активізації інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо виконання конституційного обов’язку громадян - захисту держави від російського агресора.  Керівник району рекомендувала посилити взаємодію органів місцевого самоврядування з Ковельським РЦК та СП, правоохоронними органами, керівниками підприємств, установ, організацій в питанні виконання мобілізаційних завдань.


      Про хід та організацію у Ковельському районі підготовки громадян України до національного спротиву у 2023-2024 роках проінформував заступник голови Ковельської районної державної адміністрації. Звернуто увагу керівників громад на необхідності продовження дії та фінансування у 2024 році відповідних місцевих програм, залучення різних верств населення до навчань.


      Про забезпечення надання адміністративних послуг через центри надання адміністративних послуг проінформував керівник апарату Ковельської райдержадміністрації, який, зокрема зазначив, що станом на 01.01 2023 року у Ковельському районі із 23 громад функціонували ЦНАПи у 16 громадах (70% від загальної кількості ТГ).

      Заслухавши доповідачів та обговоривши виступи, із врахуванням зауважень, пропозицій та доповнень, члени колегії прийняли відповідні рішення з кожного питання порядку денного засідання колегії.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь