Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Із робочим візитом у громаді побував голова Волинської обласної ради Григорій Недопад.

Дата: 10.11.2023 13:50
Кількість переглядів: 84

     Днями відбулася зустріч сільського голови Віталія Кашика із головою обласної ради Григорієм Недопадом, а також директором Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні Павлом Боснюком.

    Сільський голова ознайомив керівника найвищого представницького органу області із станом справ у громаді, окреслив підготовку до нового бюджетного року, а також темою обговорення була галузь освіти. Зокрема, Григорій Недопад цікавився процесом оптимізації мережі освітніх закладів і приведення її до відповідних державних стандартів. Віталій Кашик розповів, що профільним управлінням були напрацьовані рішення за цим напрямком, однак вони не були підтримані обранцями громади. Це питання регулярно порушують члени виконавчого комітету на своїх засіданнях, обговорюють на робочих нарадах тощо. Управління гуманітарної сфери виконавчого комітету сільської ради працює над вдосконаленням попередніх пропозицій щодо оптимізації мережі.

      Також посадовці відвідали Уховецький ліцей. У контексті обговорення статусів закладів загальної середньої освіти , згідно з законом «Про освіту», та їх трансформації, торкалися питання збереження ступеня ліцею для якогось із закладів освіти громади. Це питання додатково вивчатимуть.

      Окрім того, було обговорено можливість співпраці із Павлом Боснюком – із очолюваним ним обласним ліцеєм з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні. Також Павло Зіновійович більш детально розповів про особливості навчання і підготовки школярів в цьому закладі.  

      У підсумку продуктивної зустрічі, були напрацьовані рішення для організації подальшої роботи за озвученими напрямками.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь