Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

У громаді, напередодні професійних свят, привітали освітян та бібліотекарів

Дата: 29.09.2023 20:52
Кількість переглядів: 398

     29 вересня 2023 року відбулися урочистості, присвячені Дню працівників освіти та Всеукраїнському дню бібліотек.

    Сьогодення освіти громади – це плідна праця людей, які впродовж багатьох років віддавали школі, дітям усе своє життя, кожен порух думки, горіння серця і тепло душі. Тож освітянська спільнота Колодяжненської сільської ради, а також хранителі друкованого слова – працівники бібліотечних установ краю,  зібралися напередодні своїх професійних свят у Центрі культури, дозвілля та спорту сільської ради на урочистий і святковий захід. Теплі і щирі слова привітань, відзнаки за вагому працю і просто чудовий настрій, дарований творчими колективами та іншими аматорами сцени – саме такою була атмосфера у залі.

   На початку заходу традиційно згадали наших Героїв, хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять полеглих воїнів. Уклінно подякували захисникам за те, що боронять нас від ворога і дарують можливість жити під відносно мирним небом і, головне, на рідній, вільній українській землі.

    До слова, минулої неділі в Україні відзначали День дошкілля, тож окремо подякували працівникам саме дошкільних навчальних закладів, яких в громаді налічується шість.

     А загалом, упродовж свята, слова шани, поваги та вдячності безперестанку линули на адресу усіх працівників освітньої галузі громади  –  дошкільних і закладів загальної середньої освіти, інклюзивно-ресурсного центру, центру  професійної підготовки педагогічних працівників. 

     Із вітальним словом до винуватців свята звернувся сільський голова Віталій Кашик. Віталій Леонтійович, перш за все, подякував педагогам за їхню працю, професіоналізм і мудрість, за вміння пристосуватися до будь-яких обставин, які є нелегкими, з огляду на війну, за терпіння і витримку.

     - Від того, що нині ми вкладаємо в дітей, залежить майбутнє нашої держави, - мовив сільський голова. – І переконаний, що ви доносите до юного покоління правильні речі, спонукаєте до вивчення нашої історії, прищеплюєте патріотизм. Педагог – це не просто професія, це – покликання. Тож  нехай освітянська нива колоситься і квітує багатим врожаєм під мирним небом України! Окремо дякую всім працівникам бібліотек, адже книга – це наш скарб, а ви – хранителі цього скарбу, в якому заховані мудрість і знання! Міцного здоров’я усім вам, успіхів на професійній ниві та нових досягнень, любові до того, що робите, мудрості і витримки, вдячних вихованців!     І, звісно, переможного миру нам усім!

   Щирі і теплі слова привітань лунали сьогодні від начальника управління гуманітарної сфери виконавчого комітету сільської ради Лілії Осіпчук, а також колег привітала директор Кричевичівського ліцею Галина Цибуковська.

   Окремі працівники галузі освіти громади, з нагоди професійного свята, були нагороджені подяками сільського голови та начальника профільного управління, також деяким із них передані відзнаки від начальника управління освіти і науки облдержадміністрації.  

    Ну а впродовж заходу своїми творчими номерами радували талановиті діти й дорослі аматори сцени: лунала щира українська пісня, віршоване слово, віншування і побажання усіляких життєвих гараздів! А насамкінець усі гуртом виконали гімн Колодяжненської громади.

Нехай ця осінь золота,

Вам подарує вік щасливий,

Щоб не згасали: доброта,

Здоров’я, радощі і сила.

Щоб Ваш важкий почесний труд

Був плідний, як багата осінь.

І кожен день, що йде новий

Хай тільки щастя Вам приносить!

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь