Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

На оперативній нараді…

Дата: 29.09.2023 10:29
Кількість переглядів: 327

       Робочий день у сільській раді у п’ятницю традиційно розпочався з оперативної наради під керівництвом сільського голови Віталія Кашика, за участі  секретаря сільської ради Павла Кухти, керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Валентини Шипи, керівників структурних підрозділів та фахівців сільської ради, старост, директора комунального підприємства.

      Підбиття підсумків на основі здійснення аналізу виконання протокольних доручень, звітність щодо поточної роботи та постановка нових завдань – традиційний формат наради.

   Павло Кухта повідомив про здійснення підготовки до чергової, сорокової сесії сільської ради, яка попередньо запланована на 19 жовтня 2023 року, нагадав про робочу зустріч, на якій планують обговорити нові правила благоустрою.

    Про благоустрій населених пунктів, стан вуличного освітлення, роботу з місцевим населенням та іншу роботу на місцях говорили старости і, відповідно, отримували нові завдання для подальшої роботи від керівництва сільської ради.

    Про роботу кожного з управлінь, відділів тощо виконавчого комітету сільської ради звітували відповідні працівники. Поміж озвучених сільським головою завдань – планування бюджету сільської ради на наступний рік, оголошення тендеру на виконання робіт з поточного ремонту вулиці Молодіжна у Скулині, завершення роботи над детальними планами територій та впорядкування документації на земельні ділянки сільської ради та комунальне майно. Низка доручень стосувалася іншої поточної роботи та врегулювання окремих господарських питань.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь