Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Відбулося офіційне відкриття футбольного поля на базі Кричевичівського ліцею

Дата: 20.09.2023 16:07
Кількість переглядів: 428

    Важливою подією для педагогів та учнів Кричевичівського ліцею, місцевих жителів загалом та, зрештою, для всієї громади стало будівництво та відкриття великого спортивного поля на території згаданого закладу освіти. З цієї приємної нагоди сьогодні , 20 вересня 2023 року, на території ліцею зібралися керівництво громади та інші представники місцевої влади та бізнесу, педагогічного колективу, учні, батьки, а також інші гості – юні спортсмени ліцеїв Колодяжненської сільської ради, щоб, так би мовити, відразу випробувати новеньке футбольне поле на міцність  у рамках Чемпіонату з мініфутболу серед учнів ліцеїв громади, який відбувся по завершенні офіційної урочистої частини.

    Будівництво згаданого футбольного поля – клопіткий  процес. Та завдячуючи спільним зусиллям керівництва сільської ради в особі голови Віталія Кашика, директора Кричевичівського ліцею Галини Цибуковської, нині, на жаль, покійного підприємця Анатолія Корця, справу якого продовжили його сини, Кричевичівського старости Володимира Кубського,  педагогів та інших працівників закладу загальної середньої освіти, небайдужих батьків вдалося здійснити задумане і отримати чудовий результат: футбольне поле стане осередком спортивного життя не лише старостинського округу, а й громади загалом.

    На офіційне відкриття завітали: сільський голова Віталій Кашик, начальник управління гуманітарної сфери виконавчого комітету сільської ради Лілія Осіпчук, староста Володимир Кубський, директор ПП «Корець» Леонід Корець. Традиційно на заході перш за все дякували нашим захисникам, адже саме завдяки їм наше життя триває у вільній, незалежній Україні, а також  хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять Героїв, які, на жаль, полягли у боротьбі з російським агресором.

- Дуже приємно нині констатувати факт, що завдання, яке ми перед собою ставили – виконане: ми бачимо сучасне, добротне футбольне поле, - мовив Віталій Кашик. – Наступна ціль – працювати над забезпеченням закладу необхідною спортивною інфраструктурою. До реалізації цих справ нас, перш за все, надихають діти, бо вони – наше майбутнє, запорука розвитку нашої малої батьківщини та великої України. Звичайно, не вдалося б втілити задумане, якби не  партнери, друзі, однодумці.

    Тож Віталій Леонтійович згадав імена цих людей – нині покійного Анатолія Корця, висловив вдячність його сину Леоніду, директору закладу Галині Володимирівні та колективу ліцею, старості Володимиру Феодосійовичу та усім причетним, хто вніс свою лепту у спільну справу. У знак поваги і вдячності за здійснену роботу посадовці та активні працівники були нагороджені подяками сільського голови та начальника управління гуманітарної сфери виконавчого комітету сільської ради.

   Від сільської ради для вихованців закладу презентували спортивний інвентар та солодощі.

   Галина Цибуковська, своєю чергою, подякувала сільському голові, управлінню гуманітарної сфери та передала слова вдячності польському благодійнику Яну Вєсьолеку за переданий для потреб закладу трактор-газонокосарку, адже тепер це незамінна в господарстві річ у догляді за такою великою спортивною територією.

     Символічне перерізання стрічки,  перший забитий у ворота гол – нехай спортивне життя у нашій громаді живе та розвивається. Але, найголовніше бажання, аби це було під мирним українським небом та переможеним і вигнаним з усіх куточків нашої великої країни ворогом!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь