Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

У громаді відбулися заходи з нагоди Дня рятівника

Дата: 19.09.2023 16:45
Кількість переглядів: 308

   Цієї неділі в Україні відзначали професійне свято рятівників, пожежників та працівників цивільного захисту – День рятівника. З цієї  нагоди у центральній садибі громади сьогодні відбулися тематичні заходи.

   Зокрема, на базі Колодяжненського ліцею пройшов відкритий огляд-конкурс діяльності підрозділів місцевої пожежної охорони задля  визначення їх рівня  оперативної готовності. Захід проходив у формі змагань між різними підрозділами місцевої пожежної охорони громади під організацією та суддівством працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій.

   На відкриття змагань завітали сільський голова Віталій Кашик,  заступник голови Ковельської райдержадміністрації Сергій Самойленко, начальник ІІ ДПРЗ ГУ ДСНС України в області Олександр Дерев’янчук.  Видовищно, а головне – із метою підвищення рівня готовності і професійних навичок – проходили змагання, та про їх підсумки – згодом.

    По завершенні винуватці свята та гості зібралися на урочисту частину у Центрі культури, дозвілля та спорту сільської ради, у рамках якої вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих на війні з російським агресором захисників, поіменно озвучивши полеглих Героїв з нашої громади та згадавши своїх колег – Андрія Ярошика та Руслана Вишневського, які нині захищають Україну на передовій.

    Слова привітань пролунали від запрошених гостей та сільського голови Віталія Кашика. Перш за все, Віталій Леонтійович привітав із нещодавнім професійним святом, подякував усім за присутність і участь у заході, та загалом - за щоденну роботу, за готовність працювати в різних умовах і викликах часу. Також сільський голова виголосив вдячність представникам територіального відомства ДСНС, які надають всі необхідні консультації та охоче відгукуються на запрошення  до участі у відповідних заходах і сприяють їх проведенню.

 Творчими номерами привітали  місцеві аматори сцени, а потому відбулося нагородження подяками сільського голови окремих працівників місцевої пожежної охорони, представників ГУ ДСНС України в області та підбиття підсумків змагань і нагородження переможців. Серед нагороджених подяками - працівники місцевої пожежної охорони: Володимир Дятел (Скулин), Микола Кислюк (Любитів), Володимир Силюк (Скулин), Микола Козел (Білашів), Олександр Головачов (Дроздні), а також – заступник начальника 4 ДПРЧ 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України в області Андрій Домарецький та заступник начальника відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Ковельського районного управління ГУ ДСНС України в області Станіслав Гірук.

   Насамкінець відбулося нагородження переможця змагань кубком та сертифікатом сумою 18 тис. грн. на придбання протипожежного спорядження. Та спершу варто згадати і тих, хто були за два та один кроки від перемоги: третю сходинку посіли працівники пожежної охорони с. Дроздні, другу – села Скулин.  А ось переможний титул – у руках працівників підрозділу пожежної охорони Уховецька. Щирі вітання!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь