Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Нарада з працівниками закладів культури…

Дата: 14.09.2023 10:47
Кількість переглядів: 405

    Днями відбулася робоча нарада із директорами будинків культури, завідувачами клубних установ краю щодо організації  роботи згаданих закладів у поточному періоді та планування майбутньої діяльності.

   На початку до учасників робочої зустрічі звернулася начальник управління гуманітарної сфери виконавчого комітету сільської ради Лілія Осіпчук й подякувала за участь у V благодійному етнофестивалі «На гостини до Лесі». Також закликала долучитися до організації у своїх населених пунктах благодійних ярмарків на підтримку ЗСУ (у тих, де вони ще не відбулися) та акцентувала, зокрема, на благоустрої установ, аби територія закладів культури мала охайний вигляд.   

     Було озвучено перелік культурних заходів, які заплановані в громаді у найближчі місяці та окреслено план підготовки до їх проведення,  участь того чи іншого закладу культури у ній.

     Фото без описуТакож наголошено на приведенні до належного стану внутрішньої документації, створенні по кожному закладу папки з матеріалами про проведену роботу за відповідними напрямками діяльності (паспорт закладу культури, розвиток матеріально-технічної бази, організація культурно-дозвіллєвої роботи, розвиток жанрів аматорського мистецтва, здобутки, нагороди, участі у місцевих, обласних заходах тощо).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь