A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Участь у засіданні колегії Ковельської райдержадміністрації…

Дата: 08.09.2023 18:40
Кількість переглядів: 204

     Сільський голова Віталій Кашик узяв участь у згаданому засіданні, яке відбулося під головуванням начальника Ковельської районної військової адміністрації Ольги Черен 08 вересня 2023 року.


    Також, у роботі колегії взяли участь голова Ковельської районної ради, перший заступник та заступник голови Ковельської райдержадміністрації, голови та представники територіальних громад району, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, окремих установ, служб, правоохоронних органів, представники Головного Управління ДПС у Волинській області.


     Начальник управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Волинській області проінформував про роль керівництва територіальних громад в забезпеченні наповнення місцевих бюджетів, закликавши міських, селищних та сільських голів до співпраці з органами державної податкової служби з метою забезпечення виконання планових надходжень до державного і місцевих бюджетів, посилення фінансової спроможності громад, підвищення культури сплати податків. Посадовці ГУ ДПС у Волинській області надали присутнім стислу, актуальну і корисну для повсякденної діяльності ТГ інформацію про структуру доходів загального фонду бюджетів територіальних громад, основні джерела та резерви надходження ПДФО, довели до відома інформацію про зміни в податковому законодавстві, детально зупинились на особливостях нарахування та узгодження податкових повідомлень-рішень (земля, нерухомість, МПЗ), дали відповіді на запитання.
Про виконання бюджетів територіальних громад Ковельського району у 2023 році доповіла начальник управління фінансів Ковельської райдержадміністрації. 
     В.о. завідувача Ковельського районного відділу ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» коротко проаналізувала стан епідеміологічної ситуації в Ковельському районі детально зупинилась на заходах щодо запобігання поширенню інфекційних хвороб серед населення. 
     Про можливості реабілітації військовослужбовців ЗСУ, членів родин полеглих захисників України на базі Волинського обласного санаторію «Лісова пісня» проінформувала заступник директора з питань економіки та фінансів Волинського обласного санаторію «Лісова пісня». 
     Керуюча ТВБВ №1002/0119 АТ «Ощадбанк» надала роз’яснення щодо актуальних програм грантової підтримки на створення та розвиток бізнесу. 
      Під час засідання колегії обговорено ряд інших важливих питань.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь