Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Шановні педагоги, діти, батьки!Прийміть щирі вітання з нагоди Дня знань!

Дата: 01.09.2023 09:06
Кількість переглядів: 42

     1 вересня – це свято всіх, хто вчиться і навчає, хто виряджає до школи і зустрічає з неї, хто щодня везе шкільним автобусом, хто спонукає до творчості та спортивних перемог, хто допомагає зрозуміти прості та вічні істини, завдяки яким з маленької людини формується особистість.

    Дорогі учні! Хай ваші серця завжди будуть сповнені щирої любові до школи, малої батьківщини та нашої країни! Реалізуйте свій потенціал, ставте перед собою високі цілі, розвивайте інтелект, ростіть гідними людьми і ніколи не зупиняйтеся на шляху до знань, щоб у майбутньому інвестувати їх на благо держави.

    Хвилююче цей день звучить для першокласників, які тільки ступають на дорогу знань. Нехай ваш шлях буде захоплюючим, цікавим та надзвичайно пізнавальним. Щира вдячність шановним педагогам за самовіддану працю та бездоганне виконання найвідповідальнішої місії – виховання підростаючого покоління, і за все, що Ви робите для підвищення якості нашої освіти, виведення її на новий рівень, особливо в цей важкий час… На жаль, цей навчальний рік, як і попередній, буде проходити в умовах воєнного стану, і діти будуть навчатися в різних режимах – онлайн та офлайн, але цього року юні мешканці громади все ж переступлять пороги рідних шкіл, адже вдалося забезпечити заклади освіти укриттями.

    Бажаю вчителям та батькам ― терпіння, натхнення і радості від успіхів дітей, а школярам ― міцного здоров’я, безмежної віри в себе, в свою країну і в свій народ, високих злетів та здобутків! Ми всі повинні згуртуватися та йти до поставленої мети. А мета у нас одна – Перемога!!!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь