Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 25.08.2023 15:17
Кількість переглядів: 211

     Сьогодні, 25 серпня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради. Опісля озвучення сільським головою Віталієм Кашиком питань порядку денного, члени виконавчого комітету приступили до розгляду кожного із них.

    Традиційно місцеві мешканці звертаються за різними видами матеріальної допомоги: на лікування, поховання, встановлення пам’ятника загиблим на війні військовослужбовцям тощо, а на цей раз, у зв’язку із стихією, яка 6 серпня цього року наробила шкоди у селах Черемошне та Ломачанка, було розглянуто заяви мешканців, які звернулися за компенсацією збитків.

    На лікування для десяти заявників було виділено загальну суму в 32 500 грн. Також, 30 000 грн було спрямовано сім’ї загиблого захисника на встановлення пам’ятника. Жителям, які постраждали від стихійного лиха , були надані будівельні матеріали (320 листків шиферу) для ліквідації наслідків  – перекриття дахів житлових будинків.

    Окрім того, на цей раз заслухали звіти посадовців про роботу, а зокрема – начальника управління гуманітарної сфери виконавчого комітету сільської ради Лілії Осіпчук щодо підготовки установ освіти та культури сільської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років, офіцера громади Володимира Будкова – про вжиті заходи та проведену роботу щодо попередження самогоноваріння, пияцтва, побутової злочинності та забезпечення правопорядку на території сільради, а також – директора комунального підприємства «Тріумф» Олега Данилюка - про результати роботи підприємства за І півріччя. Опісля обговорення і надання рекомендацій, інформацію кожного із них було взято до відома.

    У рамках повноважень виконавчого комітету – затвердження висновків органу опіки та піклування: начальник служби у справах дітей виконавчого комітету сільської ради Сергій Ілюшик представив такий висновок щодо доцільності позбавлення батьківських справ громадянина, який не бере участі у вихованні двох дітей, неодноразово не з’являвся на засідання органу опіки та піклування після офіційного запрошення, тож члени виконавчого комітету затвердили відповідний висновок.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь