Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Вітання сільського голови Віталія Кашика з Днем Незалежності України

Дата: 24.08.2023 08:17
Кількість переглядів: 203

     Фото без описуСьогодні ми відзначаємо  найважливіше державне свято – День Незалежності України, її тридцять другу річницю. Другий рік поспіль - в умовах повномасштабної війни, через яку ми переоцінили своє минуле, теперішнє і бачення майбутнього. Більше зацікавилися власною історією, особистостями творців української державності і остаточно усвідомили цінність і важливість таких категорій як національна ідентичність, свобода та незалежність. 

     Нині ми чітко знаємо, яким шляхом нам, як державі, рухатися та розуміємо, що ця  війна не закінчиться завтра, тому маємо акумулювати всі свої внутрішні ресурси і вистояти. Не просто прогнати окупантів з нашої землі, а й самим очиститися від всього російського, меншовартісного, що віками насаджувалося в наші голови. Зробити так, аби майбутнім  поколінням московитів і їхнім вождям навіть на думку не спадало іти на нас з війною. Щоби така думка у них викликала страх. 

    А перед тим - щоби росіяни сповна заплатили за все те горе, біль, розруху, які принесли у наш дім. Але і ця плата не буде справедливою, з огляду на масштаб біди, яку несе їхня війна – війна злочинна, на знищення українців як нації. 

     Низький уклін усім, хто бореться за Україну. Ви – новітні творці Незалежності. Зі святом, дорогі земляки. Нині ми відзначаємо його із гордістю, а після Перемоги відзначимо із радістю, але назавжди у ньому лишиться доля смутку і скорботи, адже тяжко, ціною багатьох життів, дається нам Незалежність. Слава Україні та її Героям!Переможемо!

З повагою, сільський голова Віталій Кашик 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь