Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Відбувся тематичний захід з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України

Дата: 23.08.2023 14:56
Кількість переглядів: 391

    У Центрі культури, дозвілля та спорту Колодяжненської сільської ради, сьогодні, 23 серпня, у день Державного Прапора та напередодні Дня Незалежності України був організований тематичний культурно-просвітницький захід за участі місцевих аматорів сцени.

   Урочисте звучання Гімну, слова пошани стосовно іншого державного символа – жовто-блактиного Стяга України, вшанування хвилиною мовчання загиблих захисників, Героїв Небесної Сотні,  всіх жертв російської агресії… На жаль, в історії нашої Незалежності багато трагічних сторінок, а сучасна -  пишеться кров’ю…

- Вже другий рік ми відзначаємо ці головні державні свята в умовах повномасштабної війни, з якою прийшла росія на нашу землю, - звернувся до присутніх сільський голова Віталій Кашик. - Один із трьох ключових символів держави – жовто-блактиний Прапор, свято якого ми відзначаємо сьогодні, це символ нашої миро- і свободолюбивості, родючості української землі.  Блакитний колір нашого стяга символізує небо. Сьогодні наше найголовніше бажання, аби воно було мирним. Жовтий – хлібні лани. Хліб, який хоче відібрати ворог, навмисне спалюючи поля, руйнуючи та блокуючи порти, через які постачають збіжжя для населення інших країн. Зі сторінок історії ми знаємо, яким довгим і складним був шлях нашої держави до здобуття Незалежності, та головна і визначальна боротьба за існування  нас як держави і нації триває нині, під жовто-блакитним знаменом, і, настане час, наш стяг обов'язково замайоріє на всіх нині окупованих територіях! Бо, попри велику військову силу російських окупантів, сила нашого духу – більша. Правда на нашому боці і Перемога буде за нами, тож працюймо задля неї, не покладаючи рук, підтримуймо воїнів, які щохвилини боронять нас на передовій! Слава Україні та її Героям! 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь