A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колодяжненська громада
Волинська область, Ковельський район

Нове будівництво майстерні з укриттям Любитівського ліцею імені Лесі Українки Колодяжненської сільської ради Ковельського району Волинської області за адресою: вул. Лесі Українки, 30, с. Любитів, Ковельський район, Волинська область (1 черга та 2 чер

Дата: 04.08.2023 09:51
Кількість переглядів: 47

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Нове будівництво майстерні з укриттям Любитівського ліцею імені Лесі Українки Колодяжненської сільської ради Ковельського району Волинської області за адресою: вул. Лесі Українки, 30, с. Любитів, Ковельський район, Волинська область (1 черга та 2 черга) 45210000-2 - Будівництво будівель за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.

 

Замовник: Управління гуманітарної сфери Колодяжненської сільської ради Ковельського району Волинської області.

Місце знаходження замовника: 45061, Волинська обл., Ковельський р-н, с. Колодяжне, вул.Л.Українки, 20.

ЄДРПОУ: 41942148

1

Назва предмета закупівлі

Нове будівництво майстерні з укриттям Любитівського ліцею імені Лесі Українки Колодяжненської сільської ради Ковельського району Волинської області за адресою: вул. Лесі Українки, 30, с. Любитів, Ковельський район, Волинська область (1 черга та 2 черга)

45210000-2 - Будівництво будівель за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.

2

Вид процедури

Відкриті торги

3

Ідентифікатор закупівлі

UA-2023-08-03-012582-a

4

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог законодавства. Технічні та якісні характеристики відображені в проектній документації «Нове будівництво майстерні з укриттям Любитівського ліцею імені Лесі Українки Колодяжненської сільської ради Ковельського району Волинської області за адресою: вул. Лесі Українки, 30, с. Любитів, Ковельський район, Волинська область (1 черга та 2 черга)» виконаній згідно норм ДСТУ та ДБН Документація пройшла експертизу, отримано позитивний експертний звіт. Документація затверджена наказом начальника Управління гуманітарної сфери виконавчого комітету Колодяжненської сільської ради. В проектній документації міститься детальний опис робіт, технічні вимоги, обсяги та види цих робіт. Роботи повинні виконуватись згідно з затвердженим проектом з дотриманням вимог діючих нормативних документів та відповідно до вимог щодо термінів закінчення робіт, технології виконання робіт за проектом з дотриманням, якості будівельно-монтажних робіт, які виконуються з дотриманням діючих норм і правил та безпечних умов праці, з використанням конкретних матеріалів і конструкцій. Роботи повинні виконуватись із матеріалів, що передбачені в проектній документації.

5

Очікувана вартість предмета закупівлі та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

 Розмір очікуваної вартості предмета закупівлі визначено згідно із Зведеним кошторисним розрахунком, який знаходиться в складі проектної документації: «Нове будівництво майстерні з укриттям Любитівського ліцею імені Лесі Українки Колодяжненської сільської ради Ковельського району Волинської області за адресою: вул. Лесі Українки, 30, с. Любитів, Ковельський район, Волинська область (1 черга та 2 черга)»  Очікувана вартість предмету закупівлі складає 19 985 501,00 грн. (Дев’ятнадцять мільйонів дев’ятсот вісімдесят п’ять тисяч п’ятсот одна гривня 00коп.) з ПДВ.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь